По време на всички ваканции и неучебни дни в Smarty®  организираме целодневни занимания за децата.

Ваканционните дни са отворени за всички, които желаят да станат част от нашия Smarty-екип, а записванията са предварителни.

Посещенията могат да бъдат целодневни от 8:00 до 18:00 или полудневни – 8:00 – 13:00 или 13:00 – 18:00 ч.

По желание децата се хранят при нас, работим с лицензирана детска кухня с разнообразно ежедневно меню. Нашите занимални са регистрирани в БЪЛГАРСКА АГЕНЦИЯ ПО БЕЗОПАСНОСТ НА ХРАНИТЕ - БАБХ.

Дейностите се планират предварително и представляват комплекс от Smarty-дейности, които гарантират качествения престой на децата при нас.

Така например, традиционно, през зимната ваканция караме зимни кънки, ходим на спортно катерене, играем на открито и закрито. Пролетната ваканция винаги е „творческа” и изпълнена с много традиции и изкуство. Лятната ..... е незабравима. Времето е много, денят - дълъг и ... все не остава време да реализираме всичките си идеи...

И подобно на децата, заниманията винаги са любопитни, интересни и провокативни. Затова са и с различна насоченост.

Лятна ВАКАНЦИЯ 

ЛЯТНАТА ПРОГРАМА в Smarty® е изключително богата, динамична и неповторима. Всеки ден заедно научаваме и преживяваме нещо ново. Съчетаваме комплекс от Smarty® дейности, които правят деня на децата изключително качествен и полезен - летните ни дни са изпълнени с много игри, творчески задачи, приложно изкуство, музика, театър, общуване...

Четем всеки ден! Традиция е децата ни да имат поне два дни в седмицата целенасочени спортни занимания. Релаксираме с йога!

Вижте повече от лятото на 2019

Тематични занимания

Природа, наука, история, легенди.... проследяваме развитието на света от древни времена до днес, пътуваме до космоса, обитаваме дълбините на морета и океани, превъплащаваме се в приказни герои, Богове или чудовища. Запознаваме се с традициите у нас и по света. Каним гости с различни професии и таланти.

Общуване и Възпитание

Как общуваме, взаимна помощ, толерантност и търпимост. Да растеш е трудно и всеки ден настъпва с нови предизвикателства. Помагаме на децата да развиват умения за справяне в различни житейски ситуации, разиграваме стратегии за разрешаване на конфликти, учим се да се справяме със собствените си емоции и преживявания. Говорим за здраве, храни и етикет, провеждаме кулинарни занимания.

Творчески предизвикателства

Неограничените възможности на изящното и приложно изкуство ни помагат в изработването на фантастични индивидуални и общи проекти. Работим с различни материали, използваме стандартни и нестандартни техники. Завладява ни магията на театъра. Пеем и танцуваме заедно. Откриваме голямото богатство на сценичните изкуства.

Образователни дейности

За да не забравим да смятаме, четем и пишем. Неусетно чрез игри и упражнения допълваме и обогатяваме своите знания. Специално внимание обръщаме на бъдещите първолаци и подготовката им за училище. Предизвикателство пък за настоящите ученици е да предадат своите знания, умения и опит на по-малките от тях.

Спорт, движение и йога

Запознаваме децата с различни видове спорт. Посещаваме организирани тренировки по плуване, тенис, футбол, спортно катерене, езда. Танцуваме хип-хоп, модерни и бални танци. Провеждаме различни спортни игри и мероприятия. Традиционно практикуваме йога. В Smarty йога присъства целогодишно. Използваме йога –практики за концентрация и почивка по време на учебния процес, забавляваме се с йога и в неучебно време.

Разходки, екскурзии, туризъм

Използваме всяка възможност за игри на открито и разходки. Организираме еднодневни екскурзии, които зареждат децата с емоции и ги даряват с незабравими преживявания – приключенски туризъм, оцеляване в планината и първа помощ, ориентиране, катерене, въжени градини, селски туризъм. Посещаваме различни природни, културни и исторически забележителности в града и в близост до него.

Не се колебайте и подарете на децата си една незабравима Smarty ваканция!

TOP