ЦЕЛОДНЕВНА ЛЯТНА SMARTY ЗАНИМАЛНЯ

- от 8:00 до 18:00 ч.
- три локации в гр. София
- за деца на 6 и над 6 години
- предварителна регистрация и записвания

0887 363522

МНОГО ИЗКУСТВО, МНОГО ТВОРЧЕСКИ ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВА
Летните ни дни са изключително разнообразни и динамични, изпълнени с много игри, творчески задачи, приложно изкуство, музика, театър, общуване...

ИГРИ, ЕКСКУРЗИИ И ПРИКЛЮЧЕНСКИ ДНИ
Толкова желани, мечтани, очаквани.... Приключенски дни, скално катерене, конна езда, планински преходи, извънградски екскурзии... разнообразие от дейности, организирани изцяло извън територията на занималнята, а целта е повече време сред природата, двигателна активност, посещение на нови места и развитие на различни умения.

Смарти Лято 2020

ВСЕКИ ДЕН Е БОГАТ С НОВИ ПРЕЖИВЯВАНИЯ И С НАУЧЕНОТО НОВО
Съчетаваме комплекс от Smarty дейности, които правят деня на децата пълноценен и полезен. Работим по различни теми, четем, развиваме въображение и памет.

РАСТЕМ ЗАЕДНО, СЪЗДАВАМЕ СПОМЕНИ, ГРАДИМ ПРИЯТЕЛСТВА
Израстването е дълъг процес, по време на който се изправяме пред различни предизвикателства. В Smarty помагаме на децата да развиват умения за справяне в различни житейски ситуации, разиграваме стратегии за разрешаване на конфликти, учим се да се справяме със собствените си емоции и преживявания. Държим на доброто общуване, взаимната помощ, толерантност и търпимост.

SMARTY ЛЯТО 2020

ТОВА ЛЯТО ЩЕ БЪДЕ НЕЗАБРАВИМО! ОБАДЕТЕ СЕ СЕГА!
В Детски образователен център Smarty се спазват правилата за противоепидемичен контрол и за работа в условия на извънредна епидемиологична ситуация, както и всички необходими хигиенни изисквания за защита здравето и живота на децата.

TOP