ЛЯТНА SMARTY ВАКАНЦИЯ

Детски образователен център Smarty ® организира целодневни летни занимания за деца над 6 години. 

ЛЯТНАТА ПРОГРАМА в Smarty ® е изключително богата, динамична и неповторима. Всеки ден заедно научаваме и преживяваме нещо ново. Съчетаваме комплекс от Smarty ® дейности, които правят деня на децата изключително качествен и полезен - летните ни дни са изпълнени с много
игри, творчески задачи, приложно изкуство, музика, театър, общуване... Четем всеки ден! Традиция е децата ни да имат поне два дни в седмицата  целенасочени спортни занимания. Релаксираме с йога! Родителите се информират ежедневно за нашите активности.

ОЧАКВАЙТЕ и ЛЯТНА КОСМИЧЕСКА АКАДЕМИЯ в Smarty ® ! (Вижте тук)

Попитайте за конкретните условия в избран от Вас Smarty филиал! (Вижте Контакти)

 

ЛЕТНИ ЕКСКУРЗИИ

ЛЕТНИТЕ ЕКСКУРЗИИ – желани, мечтани, очаквани.... Дааа, те зависят от атмосферните условия, но ги планираме така, че поне веднъж в седмицата да сме в градска или извънградска среда. Винаги местата, които посещаваме са свързани с темата, по която работим или играем. Родителите предварително се запознават с програмата и условията.

Попитайте за конкретните условия в избран от Вас Smarty филиал!

ПРИКЛЮЧЕНСКИ ДНИ с Go-Go-Adventures

Скаутски дни, каякинг, скално катерене, конна езда, планински преходи, водни забавления... Това е само малка част от приключенията, които екипът на Go-Go Adventures са подготвили специално за Smarty децата. Програмата включва разнообразие от дейности и спортове, организирани изцяло извън територията на занималнята, а целта е повече време сред природата, двигателна активност и развитие на различни умения.

Виж още на Приключенски дни...

ПРИКЛЮЧЕНСКИТЕ ДНИ могат да се комбинират с ЛЯТНА ЗАНИМАЛНЯ!

Предварителна регистрация и записвания.

Потърсете допълнителна информация в избрания от Вас Smarty филиал, защото....

ЛЯТОТО Е ВРЕМЕ ЗА ПРИКЛЮЧЕНИЯ!

TOP