Коледа е вече тук - навън застудя, снегът заваля, всички Smarty филиали са празнично украсени. Smarty децата от своя страна доказаха таланта си като изработиха част от коледните играчки - отново с голямо желание и несравнимо детско въображение.

Представлението "Малкият принц" беше част от нашето коледно тържество - емоционално, забавно, поучително. Благодарим на театър "Карлсон" за удоволствието, което ни доставиха. Интересът на децата и техните реакции са показателни.

Специален гост на нашето коледно празненство беше Мария Банова с нейната творческа Art Land работилница. Smarty децата бяха изключително старателни по време ателието за меки кукли и проявиха присъщите за тях ентусиазъм, творчески хъс и завидно въображение . Някои изработваха куклите си като в тях виждаха своя коледен подарък , други - украса за елхата, трети - украса на дома, но най-мило беше да чуеш "Аз я правя, за да я гушкам". Гушнете и вие вашите прекрасни сладурковци!

 

 

 

 

 

 

 

Със забавни игри, много смях, музика и танци завърши нашето коледно тържество. Благодарим за енергията, положителните емоции, непринудените реакции и естествените усмивки! На всички Smarty родители, от чиито ръце беше сътворена невероятната коледна почерпка – БЛАГОДАРИМ! БЛАГОДАРИМ ВИ ЗА СЪПРИЧАСТНОСТТА И ЛЮБОВТА! ВИЕ ПРИСЪСТВАХТЕ НА НАШИЯ ПРАЗНИК И ГО ОВКУСИХТЕ ПО НЕЗАБРАВИМ НАЧИН!

ЩАСТЛИВА КОЛЕДА ЗА ВСИЧКИ!

TOP