През юни месец в Smarty се проведе така очакваната от всички нас КОСМИЧЕСКА АКАДЕМИЯ.

Водещ на заниманията беше Тихомир Димитров – Тишо www.spaceacad.com

Пътешествия из космоса, приказки за СЪЗВЕЗДИЯ, марсоходи, какво е ЧЕРНА ДУПКА, кога избухва СВЪРХНОВА?... Това са само малка част от нещата, за които научиха децата от Академията. Тишо сподели тайни за живота на нашето СЛЪНЦЕ, отдели специално внимание по темата за опазването на планетата Земя и „начерта” бъдещето й в следващите 5 млрд. години.  Не пропусна да отговори на въпросите за извънземни, астероиди и кога са загинали динозаврите?

Децата си изработиха и проект нашата галактика МЛЕЧЕН ПЪТ. В друг от дните всяко дете конструира собствена ракета, която беше изстреляна с изключителен ентусиазъм и подкрепа от целия екип малки астронавти.

Всички си направиха и собствени комети, а играта с тях беше повече от забавна.

Не можем да пропуснем и факта, че благодарение на Space Academy децата държаха в ръцете си монети, направени от претопен метал от космически кораб, който е кацал на Луната!

Запознаха се с приноса на Нийл Армстронг и Бъс Олдрин, от чиито синове Тишо има лични автографи с пожелания върху една от неговите книги.

В края на срещата Тишо направи лични подаръци на всички, отправи ценни съвети и напътствия към всяко дете.

КОСМИЧЕСКАТА АКАДЕМИЯ ЗА ДЕЦА в Smarty приключи.

Засега!

Най-важното, което се случи през всички тези дни, беше неспирното обогатяване и предаване на знания към Децата, мотивирането им да ЗНАЯТ ПОВЕЧЕ, да не спират ДА УЧАТ, ДА ЧЕТАТ МНОГО, да бъдат успешни и ДОСТОЙНИ ХОРА.

А Тишо беше Достоен пример за всички.

 

БЛАГОДАРИМ ТИ, ТИШО!
И ДО НОВИ СРЕЩИ!

TOP