SMARTY © web design

"Ако не можете да обясните нещо на едно дете на 6 години, то това значи, че вие въобще нямате понятие какво означава това нещо." Алберт Айнщайн

Идеята

Smarty® е културно-образователен център за деца над 6 години, в който се развива разнообразна извънучилищна дейност. Smarty® допълва училището, обогатява и подпомага семейството, изпълва пълноценно свободното време на децата. Заниманията са организирани и съобразени с техните нужди и интереси. Тук учениците подготвят своите уроци, учат се да творят, да мечтаят, да се уважават взаимно и да общуват.

Вярваме, че добрите резултати се появяват тогава, когато подхода към всяко дете е увлекателен и добронамерен. Най-важното е детето да обикне учението, а не да го приема като досадно задължение. В Smarty® съчетаваме педагогическия опит и добрите методики на обучение. Обединяваме образователния процес и игрите, отдаваме приоритет на  изкуството и стимулираме децата да изразяват себе си.

Аb imo pectore.

От цялото си сърце.

Използването и/или копирането на публикуван материал или снимки от страницата, както и части от нея без разрешение на авторите е неморално и наказуемо!

ОБРАЗОВАТЕЛЕН

ДЕТСКИ ЦЕНТЪР

Галерия

2016/2017

Харта

Контакти

Занимания

Начало

Връзки

Идеята

Защо създадохме Детски център SMARTY?

Какво е Детски център SMARTY?

ИНТЕРЕСНО ли е в Детски център SMARTY?

SMARTY - място, отвъд границите на образованието

Заради децата! Защото всички сме били деца. И знаем, че да растеш е трудно. Игрите намаляват, започват домашните, появяват се задължения, отговорностите растат. Децата попадат в един нов и непознат свят. Създадохме Smarty®, за да им помогнем да заживеят в този свят спокойно и пълноценно. Да ги направим уверени и да им покажем, че не е нужно игрите да спират, за да започне учението.